PRAKTISCH

Huisreglement

Om het dansplezier van iedereen te garanderen zijn we genoodzaakt enkele afspraken te maken. Je kan ze hier alvast terugvinden. 

Leskledij

 

In al onze lessen (met uitzondering van B.Ladies) werken wij met een balletuniform omdat dit zorgt voor een uniformiteit. Het lesuniform is aangepast aan onze balletstudio waardoor u dit via ons kan aankopen. Wij organiseren in de laatste week van augustus steeds pas en/of koopmomenten. Per graad veranderen wij van balletuniform, waardoor de leerling minstens 2 jaar door kan met hetzelfde uniform. 

Heb je hieromtrent praktische vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@bclassical.be

Lessenrooster

 

De lessenreeks start vanaf de 2de week van september. Bekijk hier alvast het opgesteld lessenrooster. 
Het is zeker mogelijk een gratis proefles te volgen, meld je hier aan. 

Lesgeld

Alle lesgelden zijn inclusief verzekering en gelden voor een volledig dansjaarDeze start vanaf de 2e week van september en loopt t.e.m. de laatste week van mei. 

Uw mutualiteit komt tussen in de leskosten! Download het formulier via hun website en laat het door ons ondertekenen. Daarbij aanvaarden wij ook de vrijetijdscheques van de gemeente Mol. 

Kalender

Bekijk hier alvast de actuele kalender met geplande events en lessen. 

Privacybeleid

Ook Balletstudio B. Classical vzw is begaan met de veiligheid en privacy van haar bezoekers en de door haar gebruikte informatie van haar leerlingen en diens ouders. Hoe gebruiken en verzamelen we uw gegevens?