SPECIALISATIE

Deze les kan enkel gevolgd worden in combinatie met de basisles            .

De specialisatie groepen zijn de trots van de balletstudio. Deze dansers werden geselecteerd uit de wekelijkse lessen. Ze tonen een bepaalde gedrevenheid, leergierigheid, en liefde voor dans. Ze krijgen een stevige technische scholing op hun niveau. Techniek, doorzettingsvermogen en uitstraling zijn de kernbegrippen tijdens deze les.

De lessen worden onderverdeeld in 3 niveaus

2011-2010-2009-2008
2008-2007-2006
2005-...

Balletzaal 

 - 

Graaf de Broquevillestraat 12, 2400 Mol

Zaterdag: 10u00 - 11u00

60 min

BALLETINITIATIE

Geboortejaar 2014 - 2015

Dansplezier staat hier centraal. In deze lessen leert men speels en creatief, op leuke muziek, de basis van de klassieke dans. Er is in de les voornamelijk aandacht voor een correcte houding, lenigheid, muzikaliteit, ruimtebeleving, lichaamsbesef en individuele artistieke ontplooiing. Naast het dansplezier worden de creatieve en sociale ontwikkeling wekelijks gestimuleerd.

Om leerlingen optimaal te kunnen begeleiden, houden we de groepsgrootte op maximaal 15.

Leskledij:

Meisjes: Lichtblauwe maillot met dubbele spaghettibandjes + roze collant (broekkousjes met voet) + lichtblauw voile rokje + roze flats (roze balletschoentjes) + haren in dotje met lichtblauw dotnetje of bij korte haren: haren met lichtblauw haarlint. Jongens: Witte maillot met korte mouw + zwarte korte short + witte flats (balletschoentjes) met witte sokjes. Aangezien we werken met een aangepast balletuniform op maat van onze balletstudio, kan u dit enkel via onze balletstudio aankopen.

Jammer genoeg is het mogelijk dat één (of meerdere) lessen niet kunnen doorgaan bij onvoldoende inschrijvingen. Wij hanteren een minimum van 8 leerlingen per dansles. Vooraf inschrijven is dus zeer belangrijk!

Lesgeld: €       *

215

* incl. verzekering & korting combipakket

   voor een volledig dansjaar